Uw auto is onze zorg!

Afspraak maken?

Maak nu online uw afspraak Afspraak maken
24/7 hulp Voor noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar! Ook hebben wij een leenauto beschikbaar.

Onderhoud en Reparatie

Het onderhoud van uw auto is van het grootse belang,  betrouwbaarheid is hier het kernwoord, dit heeft niet alleen betrekking op uw auto maar ook tevens op het onderhoud en service die Car Care Westland aan u levert.

 

Deskundig onderhoud is zeer belangrijk om uw auto in goede staat te houden en hoge kosten in een later stadium te voorkomen.

 

Car Care Westland  maakt  gebruik van een moderne werkplaats  en de nieuwste uitlees apparatuur zodat elke auto bij ons de juiste diagnose en passende reparatie krijgt.

 

Door klein te blijven is er een goede balans tussen het efficiënt en professioneel werken en een persoonlijke benadering naar de klanten.

 

Bij onderhoud en reparatie maken wij enkel gebruik van originele producten of die de originaliteit evenaren of deze zullen overtreffen.

 

Onderhoud en reparaties aan uw auto worden vaak bestempeld als duur en onbetaalbaar.

 

Door goed in te kopen en een laag werkplaatstarief is Car Care Westland in staat om onderhoud en reparatie goedkoper maar toch deskundig uit te voeren.

 

Wanneer er bij een onderhoudsbeurt wordt gezien dat er een reparatie/vervanging onderdeel  nodig is, wordt er uiteraard eerst contact gezocht met de klant. Wij zullen dan een prijsafspraak / offerte voor de benodigde onderdelen en werkzaamheden bespreken.