Uw auto is onze zorg!

Afspraak maken?

Maak nu online uw afspraak Afspraak maken
Djarno Of bel Djarno
T: 0174-700227
24/7 hulp Voor noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar! Ook hebben wij een leenauto beschikbaar.

Car Care Westland

Car Care Westland, is door mij, Djarno Goossens, eind 2011 opgestart om mijn droom en passie werkelijkheid te laten worden. Ik ben geboren op 14 november 1986, en ik ben woonachtig in het Westland.

 

Na mijn middelbare school heb ik gekozen voor een opleiding motorvoertuigentechniek op het Mondriaan College te Den Haag, dit omdat ik veel met techniek bezig was en alles leuk vond waar een motortje op zat.

 

Op het Mondriaan College heb ik al mijn opleidingen behaald zoals:

  • 2de autotechnicus
  • 1ste autotechnicus
  • APK keurmeester
  • IBKI erkend leermeester

Ook heb ik tal van losse certificaten behaald voor bepaalde autospecifieke onderdelen.
Tijdens en na mijn opleiding heb ik 8 jaar lang met veel plezier gewerkt bij een universeel autobedrijf in het Westland, hier heb ik de kans gekregen om mijzelf te bekwamen als allround monteur op elk motortechnisch gebied.

 

Na 8 jaar gewerkt te hebben als werknemer, heb ik de keus gemaakt om een eigen garagebedrijf op te starten. Garage Poeldijk, Car Care Westland!

 

Weliswaar in economisch moeilijke tijden, maar ik geloof dat tegen een scherp werkplaats uur tarief en een klantenservice die verder gaat dan alleen van 8:00 tot 18:00 het zeker mogelijk is in deze economisch slechte tijden.

 

Garage Poeldijk - Car Care Westland

 

Mijn doel met Car Care Westland is mensen helpen op een manier zoals ik zelf ook geholpen zou willen worden in een winkel, klantgericht, uiterst vriendelijk, deskundig en tegen een leuke prijs. Zelf heb ik een grote passie voor auto’s, ik doe regelmatig mee aan kart wedstrijden en ik race met auto’s op het circuit in binnen en buitenland.

 

Ik volg de autosport dan ook zeer nauwgezet, en ik hoop er zelf ook ooit deel van uit te kunnen maken. Boten, motorfietsen, crossmotoren, en quad’s behoren ook tot mijn passie, dus voor onderhoud en reparatie kunt u ook bij mij terecht.

 

Als klant is het wel zo makkelijk dat als bijvoorbeeld je grasmaaier een keer stuk gaat, je gewoon bij je vertrouwde garage in Poeldijk terecht kan voor reparatie en onderhoud.

 

Ik hoop u hier bij een stukje over mijzelf, mijn passie voor techniek, en mijn visie voor Car Care Westland verteld te kunnen hebben. En ik hoop u dan ook graag als klant te mogen verwelkomen.

 

Djarno Goossens.