Uw auto is onze zorg!

Afspraak maken?

Maak nu online uw afspraak Afspraak maken
24/7 hulp Voor noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar! Ook hebben wij een leenauto beschikbaar.

David

We vertrouwen onze auto al jaren aan Djarno toe. Hij is kundig en eerlijk over onze auto. Hij geeft goede adviezen en met vragen kunnen we altijd even langs rijden.

Amos

Na de uitstekende ervaring van afgelopen januari toen ik mijn Ducati 1198 naar Car Care heb gebracht, was het in mei 2020 de beurt aan mijn Ducati 748 en dit is weer net zo goed bevallen! Ook nu duidelijke afspraken over reparaties en kosten, dus geen verrassingen achteraf. Ik kon Djarno altijd bellen met vragen, de service kan gewoon niet beter. Car Care is een echte aanrader!

Kenneth

Fijn autobedrijf. Altijd transparant en nooit te beroerd om mee te denken of advies te geven.

Frans Urgert

Mijn auto’s zijn al jaren en jaren in onderhoud bij Djarno. 100% betrouwbaar, flexibel, en volkomen eerlijk. Absolute aanrader ! Eenmaal bij hem in onderhoud ga je nooit meer weg..

Sebel

Ik heb er gewoon geen verstand van dus prijs/kwaliteit verhouding en kwaliteit werkzaamheden kan ik niet reëel beoordelen. Mijn auto werd toevallig tijdens APK keuring dmv een steekproef gecontroleerd door een onafhankelijke partij en alles werd goed bevonden dus dat stemt mij gerust. Alle mankementen zijn weer verholpen en daarnaast ben ik op alle andere fronten erg tevreden over de klantvriendelijkheid, snelle service en uitleg over de reparaties dus ik zou deze garage zeker aanbevelen aan anderen.

Quendo

Goede service
Komen altijd afspraken na.

Lennart Rimmelzwaan

Goeie service. Denk mee met de klant, ook al heeft de klant er nog niet eens bij stilgestaan weet carcare al wat er het beste past bij mijn auto en mijn specifieke wensen. Zeer vakkundig personeel. Zeer tevreden.

Dennis Persoon

Aantal jaren geleden ben ik via via in contact gekomen met Carcare. Altijd tevreden geweest en klantvriendelijkheid is uiterst in orde. Ze zijn niet de duurste maar je krijgt er wel het beste resultaat en kwaliteit. Ik ga ieder geval nooit meer naar een ander. Dus aanradertje 😀

Renate Boeters

Top bedrijf! Altijd op tijd, altijd duidelijkheid over de kosten, altijd vriendelijk en altijd alles goed gemaakt!

Theo Ballering

Top bedrijf. Ik was klant bij de dealer, maar daar liep de prijs/ kwaliteitverhouding zo uit de hand dat ik via aanbeveling hier terechtkwam. Nu 2x hier geweest, de 1e x voor een gebrek dat ze bij de dealer niet hadden opgemerkt(stabilisatorstang-stokjes) en nu voor een defecte sensor. Vlot en adequaat geholpen, waarbij zelfs de mogelijkheid voor een leenauto werd aangeboden. Zeer aanbevolen!
Theo Ballering Den Haag